Color blocking anyone?

19:14

 Assalamualaikum,

Siapa cakap pergi kelas ni budak sekolah nak masuk darjah satu je yang takut? Yang dah besar badak tak masuk kelas sepuluh tahun ni pun takut taw hewhewhew cuak tak ingat..

Btw I noticed fashion trend youngsters nowadays depa suka pakai color terang terang mix mix with color yang sangaatttttt contraaa! Kalau dulu pakai mcm ni for sure lah kena chop orang ulu masuk pekan hahaha! It’s called color blocking!


Btw just to match myself with the new environment, nak bercolor blocking jugak :p
My new ballerina flat, play safe dulu beli color yang agak agak boleh match semua baju, tapi serius teringin nak beli yang warna pink sebenarnya hahaha!

And this is consider color blocking jugak kan? :p Ni nak buat tampal tampal kat reference books


Breakfast dulu yee
All pics were taken with galaxy tab and  instagram filter applied.


Published with Blogger-droid v2.0.4

.

You Might Also Like

5 comments

  1. dah trend kan colour blocking ni? nnt sat g saya buat entry colour blocking gak lahh hehe

    ReplyDelete
  2. Salam sis .. untuk lip tint tu boleh order kat sini .. =)

    https://www.facebook.com/Lovecontactlens

    ReplyDelete
  3. Tu la sekarang ni dok colour blocking la pulak trendnya but jiwa akak masih jenis matchy matchy la, susah nak ubah, heheheee..

    ReplyDelete
  4. i style colour blocking dah lama dah...but not using bright colours lah sebab tak fit dgn my dark skin. instead, 'match' contrasting colours in tones that looks nice on me je. say...dark green punye baju kurung pakai dengan shawl kaler mauve. i like it! :D

    ReplyDelete

Popular Posts

recent posts