Wednesday, 30 January 2013

Tasik Banding

Location : Tasik Banding, from Kuala Kangsar - Gerik.

Hari tu ontheway ke Pengkalan Hulu memakan masa 3 jam perjalanan dari Ipoh. Sampai Kuala Kangsar, saya cakap kat DH, nak singgah nak makan laksa, nak buat review laksa kuala kat blog I, nak shoot Masjid Ubudiah.

Jawapan DH sangat mengecewakan
Mana ada jual laksa pagi-pagi (waktu tu pukul 11 pagi, pagi apanya!)
Masjid Ubudiah shoot waktu malam baru cantik, nak shoot apa tengah tengah panas tengahari ni? (tadi kata pagi!)

So merajuk lah isteri dia sambil tarik muncung!
Last last agaknya dia tak tahan saya diam,je tau pun boring!

Ok abang bawak ke satu tempat ni, lagi best dari Kuala Kangsar, ambik la gambar puas-puas.

Mula mula masuk, satu pit stop macam RNR, tapi agak terbiar. Hutan dan penuh lalang.

Lepas tu bila tengok pemandangan ni.. Subhanallah... kagum!

Terus hilang merajuk! :D
 DSC00244.ARW . DSC00239.ARW . DSC00247.ARW . DSC00257.ARW Best Blogger Tips
Post a Comment